Muzică

Ca biserică, credem în închinare autentică, în duh și adevăr, subordonată Tatălui, care Îl glorifică pe Cristos și este învățată prin Duhul Sfânt. Ca echipă, ne dorim să fim o comunitate de slujitori ai Săi, gata oricând să lucreze cu bucurie împreună înspre a-i conduce pe cei de lângă noi în închinare. Exprimăm aceasta prin muzică creștină contemporană, relevantă pentru realitățile actuale, dar întotdeauna ancorată numai în Cuvânt. Ca închinători, ne dorim să fim echipați de Duhul Sfânt și să creștem în relație cu Cristos și trupul Său de fiecare dată când slujim Biserica.

Mai mult decât orice, vrem ca doar lui Dumnezeu să Îi fie adusă toată gloria prin tot ceea ce facem, de la individ, la comunitate, de la cămăruță, la auditoriu, din Cluj-Napoca până în toate locurile în care suntem trimiși.

Coloseni 3:16-17 NTR

Cuvântul lui Cristos să locuiască în voi din belșug, învățându-vă și sfătuindu-vă unii pe alții cu toată înțelepciunea și cântându-I lui Dumnezeu, cu recunoștință în inimile voastre, psalmi, imnuri și cântări spirituale. Tot ceea ce faceți, cu vorba sau cu fapta, să faceți în Numele Domnului Isus, mulțumind, prin El, lui Dumnezeu Tatăl.